Service met grote S

Goede machines leveren is één ding, maar wat als de naservice te wensen overlaat? Niet elk bedrijf heeft namelijk een eigen technische dienst in huis. En vroeg of laat heb je vragen of duikt er al eens een storing op. Na enkele fikse werkuren heb je ongetwijfeld ook passende wisselstukken nodig. Bij een exotische leverancier kan dat al eens voor problemen zorgen. Stukken die niet op voorraad zijn, een customer service die onbereikbaar is, het zijn gekende frustraties. Informeer je dus grondig voor je met een machinebouwer in zee gaat.

Machines tot leven brengen

Wij brengen machines of robots tot leven. Dat doen we flexibel, creatief én met de juiste expertise. Zodat we jouw investering optimaal laten renderen. Voor minder gaan we niet. Meer zelfs…

Machine of robot gekozen? Klaar. Aan de slag ermee. Even wachten, voor ons stopt het daar niet. We leveren en installeren je nieuwe machine niet alleen. Bij Promation garanderen we ook een excellente naservice. Want jou volledig ontzorgen, dat is ons doel. En daarvoor gaan onze vakmannen graag de extra mile, met de glimlach.

“Wij staan 24 op 24 klaar om storingen aan je machine op te lossen, zodat die optimaal werkt wanneer je ze nodig hebt.”

Technische storingen? wisselstukken nodig? Zorg in elk geval dat je een betrouwbare partner hebt bij je in de buurt. Eentje die je bij voorkeur ook buiten de kantooruren te bereiken is. Want een hele nacht of een heel weekend stilstand bezorgt je een flinke financiële kater. Die je met een goede machinepartner had kunnen voorkomen.

Al eens gedacht aan een VPN-verbinding?

Met een VPN-verbinding sta je rechtstreeks in contact met je machinebouwer. Geen must, wel een meerwaarde. Zo’n VPN-verbinding, of Virtual Private Network zorgt voor een beveiligde verbinding tussen jou en je leverancier. Heb je een probleem, bel je in en kijkt je machinebouwer rechtstreeks mee in je sturing. Op die manier kan een technicus snel en efficiënt het probleem lokaliseren en oplossen. Sneller en goedkoper dus, want je hoeft de reiskosten van de technieker niet te betalen. Klinkt goed, toch?

Bij Promation gaan we zelfs nog een stap verder. Zo installeren we de VPN-verbinding gratis bij elk onderhoudscontract.