Bedieningspanelen en machines op maat

Automatische machines afgestemd op jouw productieproces

Maatwerk en samenwerking vinden we heel belangrijk. Elk productiebedrijf heeft zijn eigen werkwijze. Er bestaat geen standaardoplossing. Daarom ontwerpen we bij Promation jouw machines voor industriële automatisatie en de bedieningspanelen precies zoals jij dat wilt. 

Elk paneel en elke machine start vanop een leeg blad. We bouwen alles van nul op. Dat is onze garantie voor unieke machines afgestemd op jouw productieproces.

Zo ontwerpen we jouw machines en bedieningspanelen

Creating the future together. Samen met jou gaan we een uitgebreide analyse doen. Wat zijn je wensen? Wat verwacht je van je machine? Dat kan vanalles zijn.

  • Je wilt kunnen bepalen wat de camera’s controleren. 
  • Je wilt met één druk op de knop kunnen schakelen naar een ander formaat van dozen. 
  • Je wilt de snelheid van transportbanden kunnen aanpassen. 

Elke machine en elk bedieningspaneel voldoet aan onze eisen en aan jouw wensen. Zo creëren we samen een geoptimaliseerd productieproces.

3D ontwerp van machines en bedieningspanelen

Na onze analyse gaan we aan de slag met het ontwerp. We tekenen je machine en bedieningspanelen volledig uit op maat. We maken ook steeds een 3D ontwerp van je machines. Zo kan je met een VR-bril je machine langs alle kanten bekijken. 

Ook je stuurkast kan je helemaal in 3D bekijken. Je stuurkast is namelijk het hart van je machine die ervoor zorgt dat je machine optimaal werkt. 

Het 3D model is voor ons ook handig om alles tot in de puntjes te kunnen controleren. Zo kunnen we mogelijke fouten meteen opspeuren.

Gebruiksvriendelijke bedieningspanelen én machines

Veiligheid is belangrijk, maar er zijn nog tal van andere factoren waar we rekening mee houden.

  • Gebruiksgemak: we bouwen elke machine op maat en elk bedieningspaneel overzichtelijk op. Je moet intuïtief en makkelijk kunnen werken. 
  • Gekoeld: we rusten je machine uit met de juiste koeling. Zo krijgt de sturing het nooit te warm. 
  • Fouten vermijden: we zorgen voor duidelijke foutmeldingen, een overzichtelijk schema van sensoren en de mogelijkheid om zelf parameters in te geven.

Zo heb jij een machine en bedieningspaneel helemaal afgestemd op jouw industriële automatisatie.

Andere expertises binnen automatisatie

Kastenbouw

We ontwikkelen volledige stuurkasten voor zowel nieuwe als oudere machines.

Creating the future together.

Interesse om je productieproces samen met ons te optimaliseren?

Maak een vrijblijvende afspraak om je wensen en verwachtingen te bespreken. De experten van Promation bezorgen je altijd eerlijk advies.