Creating the future together

We werken graag samen. Niet alleen met ons eigen team, maar ook met onze klanten. Samen brengen we jouw robot tot leven om zo een efficiënte productie te garanderen.

Van Provoost naar Promation

Ooit startte Stijn met Provoost Automation. Vandaag zijn we een team van meer dan tien experts in automatisering: Promation. 

Elke collega is gebeten door programmatie en nieuwe technologieën. Van Operation manager, tot programmeur, tot administratief bediende. Wij willen allemaal hetzelfde: jouw installatie tot leven brengen.

“In het begin doet een robot niets. Door de juiste programmatie komt de machine tot leven. Dat resultaat is iedere keer fantastisch om te zien.“

Promation is jouw specialist in automatisatie

Wij hebben slechts één doel: jouw productie optimaliseren. Daarom creëren we robots die aan jouw wensen en behoeften voldoen. Dit gaat van camera’s die inspecties uitvoeren, robotarmen die millimeterwerk uitoefenen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Samen werken we aan jouw toekomst.

Automatisatie

Industriële automatisering op maat. Van volledige stuurkasten tot retrofit van machines.

Lees meer

Robotica

Je helpende hand die zorgt waar nodig. Denk aan een aanvoerrobot, stapelrobot of vulrobot.

Lees meer

Visiesystemen

Slimme camera’s die je inzet om producten te zoeken, controleren of op te meten.

Lees meer

Flexibel naar klanten en collega’s

Niet alleen onze robots zijn flexibel, wij zijn dat zelf ook. Zowel in onze agenda naar onze klanten toe, als naar onze medewerkers. Strakke deadline? Geen probleem. We’ll make it work. 

Bij ons ook geen ingewikkelde hiërarchische structuren, maar een familiale sfeer. Een goeie mix van work en pleasure. Dat zorgt automatisch voor de beste resultaten.

Bekijk onze openstaande vacatures

Herken jij jezelf in ons verhaal? Neem dan eens een kijkje op onze openstaande vacatures of solliciteer spontaan. Tot binnenkort!