Wyzo - Collaboratieve delta robot


Projectomschrijving

Wat is een sidebot?

Een sidebot is een collaboratieve delta robot. Deze kan veel sneller werken dat een gewone cobot, maar toch veilig tussen andere mensen.

Hoe werkt het?

Met zijn veilige controlesysteem behandelt Wyzo high-speed producten zij aan zij met mensen. De sidebot stopt automatisch bij contact en komt dankzij de geïntegreerde veiligheidssensoren zelf op volle snelheid in afwezigheid van mensen. Wyzo verhuist zeer snel van de ene werkplek naar de andere. De intuïtieve interface maakt het leren van nieuwe taken voor iedereen gemakkelijk. In een mum van tijd lokaliseert Wyzo producten met een slimme camera en grijpt ze vast op bewegende transportbanden.De universele gereedschapshouder maakt het gebruik van de meest geschikte grijper mogelijk.

Waarom Wyzo?

De sidebot is de perfecte oplossing voor toepassingen waar een collaboratieve robot (cobot) niet voldoende output heeft. Met de Wyzo-sidebot kunnen bedrijven van elke omvang een proces automatiseren dat nog steeds handmatig is.
Wyzo is met name een uitstekende stap in de richting van automatisering voor een groeiend bedrijf dat moet evolueren naar de industrialisatie van zijn productieapparatuur.

Is een sidebot iets voor jou?

Sidebots zijn meestal handig in middelgrote productiebatches met verschillende productieformaten. Een sidebot werkt met productiesnelheden van 2.000 tot 5.000 cycli per uur. Verschillende sidebots kunnen worden gecombineerd om extra functies uit te voeren of de productiecapaciteit te vergroten.


Video

Wil jij ook een geautomatiseerde oplossing voor jouw productieproces?

Contacteer onze experts en krijg eerlijk advies.

Wil jij ook een geautomatiseerde oplossing voor jouw productieproces?

Contacteer onze experts en krijg eerlijk advies.