Creating the future
TOGETHER

Met de nadruk op together, want samen met ons team van gedreven specialisten brengen we jouw robot tot leven.

Waar zaakvoerder Stijn Provoost jaren geleden alleen startte, laat hij zich vandaag omringen door meer dan 10 medewerkers. En daar stopt het niet, want de onderneming is in volle expansie. Vandaar ook de overstap van Provoost Automation naar Promation.

“In het begin doet een robot niks, maar door de juiste programmatie kan je de machine tot leven brengen. Dat resultaat zien, is fantastisch.”

Stijn Provoost, zaakvoerder

Van Stijn naar Team

Omdat Stijns familienaam Provoost al lang de lading niet meer dekt, was de naamsverandering naar Promation een logische volgende stap. Vandaag brengt immers het hele team robots tot leven. Een hechte groep waardevolle medewerkers trekt hier de kar.

Promation wordt gedragen door een jong team, gebeten door programmatie en nieuwe technologieën. Eenieder met z’n eigen specialisatie, van Operation over Innovation Manager tot programmeur of administratief bediende. Doch allen met dezelfde passie: jouw installatie tot leven brengen.

Win-win voor bedrijf & werknemer

Uiterst flexibel ook, in het regelen van hun eigen werkagenda, maar ook naar jou als klant toe. Strakke deadline? Dan steekt het Promation team een tandje bij. Zo is flexibiliteit win-win voor bedrijf en werknemer. Bij Promation geen ingewikkelde hiërarchische structuren, eerder een familiale sfeer, met een goede mix van work & pleasure.

Solliciteer nu
Klinkt als muziek in de oren?

En ook innovatief denken en een flinke dosis zelfstandigheid vink je af. Team, flexibiliteit & fun op en naast de werkvloer is wat jij zoekt? Hou dan zeker onze vacatures in de gaten of solliciteer spontaan. En misschien verwelkomen we jou binnenkort bij Promation.

Ontdek onze vacatures