Bedieningspanelen voor machines op maat

Elk productiebedrijf heeft een eigen werkwijze. Daarom zijn machines op maat van essentieel belang. Promation ontwerpt jouw machines voor industriële automatisatie én hun bedieningspanelen precies zoals jij dat wilt. We beginnen met een leeg blad en bouwen je machine volledig van nul op – uiteraard ook met een aangepaste bedieningspanelen. Zo garanderen we dat jouw machine volledig is afgestemd op jouw productieproces.

 

 

Neem contact op

Bedieningspanelen en machines ontwerpen

Eerst zitten we samen om je wensen grondig te bespreken. Jij vertelt ons wat je van je machine verwacht, bijvoorbeeld dat je:

 

  • de snelheid van de transportbanden kunt aanpassen
  • kunt bepalen wat de camera’s precies moeten controleren
  • met één druk op een knop kunt schakelen naar een ander formaat van dozen

 

Samen ontwerpen we een machine die volledig aan jouw wensen en behoeften voldoet – uiteraard met bijbehorende bedieningspanelen. Zo optimaliseer je je productieproces tot in de puntjes.

Zodra we weten wat jij van je machine wilt, gaan we aan de slag en tekenen we een ontwerp van jouw machine op maat en de bedieningspanelen volledig uit.

Bedieningspanelen en machine in 3D

Zodra we weten wat jij van je machine wilt, gaan we aan de slag en tekenen we een ontwerp van jouw machine op maat en de bedieningspanelen volledig uit. Dat doen we ook in 3D. Met een VR-bril kun je je machine dan langs alle kanten bekijken alsof ze er al staat. Je ziet ook wat er allemaal in de stuurkast zit – het hart van je machine. Die zal er uiteindelijk voor zorgen dat je machine doet wat jij wilt dat die doet. Het 3D-model is voor ons ook handig om de juiste afmetingen van de bedieningspanelen te controleren. Bovendien kunnen we zo eventuele fouten meteen opspeuren.

Daarom zijn machines op maat van essentieel belang.

Gebruiksvriendelijke machine op maat

Bij Promation staat gebruiksgemak op de eerste plaats. Daarom bouwen we elke machine op maat en elk bedieningspaneel heel grafisch en overzichtelijk op. Zo is de werking intuïtief en zijn alle gebruikers er snel mee weg. We rusten je machine uit met de juiste koeling zodat de hele sturing het nooit te warm krijgt. Daarnaast zorgen we ook voor duidelijke foutmeldingen, een overzichtelijk schema van de sensoren en de mogelijkheid om zelf parameters in te geven. Op die manier is je machine helemaal op jouw industriële automatisatie afgestemd.


Interesse in machinebouw op maat van jouw productieproces? Maak een vrijblijvende afspraak om je wensen en verwachtingen te bespreken.
machines op maat industriële automatisatie machinebouw op maat machinebouw machines ontwerpen