Industriële robots voor elk bedrijf

Een industriële robot is je helpende hand die je productieproces efficiënter en sneller doet verlopen. Zoals een robotarm in de industrie die je goederen in de verpakking zet of een camera die etiketten controleert. Omdat elke productie uniek is, is elke industriële robot dat ook. Daarom zitten we bij Promation graag met je samen om je behoeften grondig te bespreken.

 

Neem contact op

Industriële robot verhoogt efficiëntie

Tijdens een vrijblijvende afspraak bekijken we samen hoe we je industriële robot je productielijn zo efficiënt mogelijk maakt. We onderzoeken hoe we een robot arm – industrieel of compacter – optimaal kunnen inzetten met het gewenste effect: productie versnellen of vergroten, ergonomisch slechte bewegingen overnemen van medewerkers, … Je kunt industriële robots overal in je productieproces inzetten. Enkele voorbeelden: een aanvoerrobot voert gebruiksmateriaal aan naar andere machines, een stapelrobot stapelt producten op paletten en een vulrobot vult dozen of bakken. De mogelijkheden zijn legio.

Laat Promation jouw industriële robot op maat maken.

Industriële robot op maat

Wij ontwerpen elke industriële robot volledig op maat van wat je nodig hebt. Daarbij passen we standaardproducten aan zodat ze helemaal in jouw productie passen. Van robotarm tot transportband – jouw industriële robot is uniek voor jouw bedrijf. Ook de besturingskast en software stemmen we uiteraard op jouw productie af. We zorgen er ook altijd voor dat die erg intuïtief is, zodat ook niet-technici weten hoe ze je industriële robot in gang krijgen. Je krijgt ook een duidelijke uitleg van elke foutmelding zodat je altijd weet waar je staat.

Promation maakt industriële robots voor elk bedrijf dat naar een efficiëntere productie streeft.

Industriële robot voor elk bedrijf

Denk je dat een industriële robot alleen bedoeld is voor grote ondernemingen met enorme productielijnen? En dat de prijs van een industriële robotarm zeker te hoog is? Niets is minder waar. Promation maakt industriële robots voor elk bedrijf dat naar een efficiëntere productie streeft. Je hoeft zelfs geen technische kennis te hebben. Vertel ons gewoon wat jij nodig hebt, en wij zorgen ervoor.

 

Benieuwd wat een industriële robot voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact op met Promation voor een uitgebreid gesprek.

 

Ontdek onze oplossingen

industriële robot robot stapelrobot robotarm industriële robotarm