Industriële automatisering op maat

Met industriële automatisering optimaliseer je je productieproces. Dat is gunstig voor je productie én je medewerkers. Omdat machines bepaalde menselijke taken verlichten, verloopt de productie efficiënter, sneller en veiliger. Bovendien verbetert de kwaliteit en vergroot de capaciteit aanzienlijk. Bij Promation zijn we in verschillende sectoren actief in industriële automatisering. We zetten onze kennis en ervaring dan ook graag in om ook voor jouw situatie de juiste oplossing te vinden.

 

 

Neem contact op

Expert in industriële automatisering en robotica

Bij industriële automatisering voor bedrijven komt uiteraard meer kijken dan alleen robotica die het productieproces verbetert. Zo ontwikkelen wij ook volledige stuurkasten voor nieuwe en oude machines en passen wij (bestaande) machines aan zodat die bijvoorbeeld meer produceren of ergonomischer te bedienen zijn. Een belangrijk aspect bij industriële automatisering en robotica is natuurlijk de veiligheid. Daarom respecteren we altijd de recentste veiligheidsnormen en volgen we de nodige opleidingen om helemaal mee te zijn met de laatste wetgevingen.

 

Industriële automatisering op maat

Bij Promation maken we machines voor industriële automatisering volledig op maat van jouw wensen en behoeften. De bekendste systemen zijn PLC, PCS en DCS. Bij Promation werken we vooral met PLC’s van marktleider Siemens. We maken nieuwe stuurkasten met de S7-sturing van Siemens. Werkt je machine nog met de oudere S5-sturing? Dan passen we die probleemloos aan of vervangen we die door een nieuwe S7-sturing van Siemens. Zo werkt jouw machine helemaal zoals jij wilt.

 

Industriële automatisering in jouw productieproces

Heb je vragen over industriële automatisering in jouw bedrijf? De experts van Promation beantwoorden ze graag. Ook als je wilt overstappen om je productieproces efficiënter en groter te maken, helpen we je verder met gepast en eerlijk advies. Daarvoor nemen we graag de nodige tijd, want industriële automatisering is een breed en complex gegeven.

 

Ontdek onze oplossingen

We maken nieuwe stuurkasten met de S7-sturing van Siemens.
industriële automatisering automatisering robotica stuurkasten PLC