Aanvoerrobot vereenvoudigt je productie

Een aanvoerrobot is een enorme meerwaarde in elke productielijn. Want die voert gebruiksmateriaal aan die de andere machines nodig hebben om verder te kunnen. Een aanvoerrobot is dus een onmisbare schakel in je productie.

 

 

Ontdek uw toekomstige aanvoerrobot

Wat doet een aanvoerrobot?

Een aanvoerrobot is dus een toevoermachine die ervoor zorgt dat een andere machine of cobot zijn werk kan doen. Hij brengt potjes, flessen of schalen naar een vulrobot die ze in een doos of bak zet. De aanvoerrobot gaat daarbij uiterst intelligent te werk: hij zoekt het karton, de potjes, …, neemt ze voorzichtig op en brengt ze naar de volgende machine. Zo vormt deze toevoermachine een essentieel onderdeel van elke productielijn.

 

Onze aanvoerrobot: Cofeeder

Bij Promation hebben we zelf een aanvoerrobot ontwikkeld: de Cofeeder. Die werkt naadloos samen met mensen en andere machines. Pallets ontladen, gebruiksmateriaal aanleveren, … voor de Costacker of de Cofiller – deze intelligente cobot kan het allemaal aan. Bovendien kun je deze aanvoerrobot helemaal aanpassen aan jouw productieproces en behoeften.

Een aanvoerrobot is dus een toevoermachine die ervoor zorgt dat een andere machine of cobot zijn werk kan doen.
Het is dan een goed idee om een aanvoerrobot in te zetten.

Aanvoerrobot op maat

Bij Promation kun je ook terecht met een probleem in je productielijn. Misschien verlies je te veel tijd of gebeuren er te veel fouten. Of wil je je werknemers besparen van ergonomisch slechte handelingen. Het is dan een goed idee om een aanvoerrobot in te zetten. Samen bedenken we de juiste oplossing: wat moet die doen, hoe snel, … We maken je aanvoerrobot volledig op maat van wat jij nodig hebt of we passen onze Cofeeder aan jouw noden aan.

 

Aanvoerrobot aan het werk

Nadat we je aanvoerrobot of Cofeeder bij jou hebben geïnstalleerd, mag je gerust zijn dat we je niet aan je lot overlaten. Je kunt ook altijd bij ons terecht voor onderhoud en service. We zorgen er zelfs voor dat de software tijdig problemen signaleert zodat downtime tot een minimum wordt beperkt.

Interesse in de Cofeeder of een aanvoerrobot op maat? Neem dan zeker contact op met Promation om je behoeften te bespreken.

aanvoerrobot cofeeder cobot costacker cofiller